2008-04-23

Inställd show!

 


Vi ber om ursäkt! Vi ställer in kommande shower på Chaplin's Bar.

Tyvärr så blev showen i går (2008-04-23) inställd. Vi som klubbvärdar ber så hemsk mycket om ursäkt för detta.

Vi hade inte blivit informerade av restaurangägarna att dom skulle ha studentskiva och att stället därför var abbonerat. Detta fick vi veta när vi kom på plats för att göra i ordning till gårdagens show. Detta var självklart inte roligt på något sätt.

I sista sekunden fick vi ringa runt till komikerna och informera dom om att det var inställt. Vi stod själva utanför Chaplin's och såg både gamla trogna och nya gäster gå besvikna därifrån. Detta var rent av pinsamt för vår del. När det äntligen kommer fler människor för att titta på stå upp på vår klubb så blir man så klart jätte besviken när man inte kan genomföra showen på grund av denna studentskiva.

Chaplin's har våra mobilnummer, våra mailadresser, men vi hörde inte ett ord förrän vi kom på plats.

Vi vet nu att det kommer att vara studentskivor framöver på onsdagar. Med bakgrund av detta väljer vi att ställa in planerade shower. Självklart tycker vi detta är jätte tråkigt, men vi tror ändå det är bäst med tanke på både gäster som vill kolla på stå upp och för dom komiker som skulle uppträda.

Förutsättningarna för en lyckad kväll är tyvärr inte där om vi samtidigt ska brottas med högljudda 18-19 åringar som håller till i restaurangdelen. Detta i kombination med (kanske hög) musik som blir ytterst störande för oss andra.

Kolla hemsidan för information om vad som händer framöver.

Med vänliga och soliga hälsningar!
Anna och RuneTillbaka