2010-08-01

Flopp Comedy Club byter lokal.

 


Flopp Comedy Club är igen på flyttande fot. Det är nu klart att klubben kommer att lämna Restaurang Victoria i Kungsträdgården. Klubben kommer numera att hålla till i O´Learys lokaler på Liljeholmstorget.

Det är den nya konkurrenssituationen som är orsaken til flytten säger klubbens värdinna Anna Olsson. Numera kommer även Raw Comedy att köra varje fredag. Eftersom Norra Brunn och Stockholm Live sen tidigare kör på fredagar blir det svårt för oss att klara av konkurrensen. Det blir för många klubbar i samma område på samma dag.

I och med att det var svårt att hitta en ny dag på Vickan som klubben kunde köra på var alternativen att endera lägga ner klubben igen eller hitta en ny lokal.

Vi hade ett lite testprojekt på gamla O´Learys på Götgatan för ett tag sen. När dom flyttade till nya och större lokaler på Liljeholmstorget blev detta samarbete på nytt aktuellt igen. Klubben kommer att vara på övervåningen och sport och annan konkurrerande verksamhet kommer att ske på restaurangens nedervåning.

Premiär blir den 16 september med bland annat Özz Nûjen som headline för denna kväll och Jörgen Sjöberg som konferansier. Övriga komiker som kommer att uppträda är Hanna Danmo, Emma Wessleus och Thomas Ahlbäck.

Därefter kommer klubben att köra varje torsdag fram till mitten av december då det blir ett litet jul och nyårs uppehåll.

Vi önskar gamla som nya gäster varmt välkomna.Tillbaka