2009-03-14

The Al Pitcher Picture Show kommer till Sverige

 


Al Pitcher är en New Zeeländsk komiker som nu kommer till Sverige. Vinnare av "Best Show" på komikerfestivalen i Leichester, England

Nu har ni chansen att se Al Pitchers kritikerrosade show “The Al Pitcher Picture Show”! Showen spelas på Teater Playhouse onsdag och torsdag 25-26 mars.

Varje dag ser vi saker vi aldrig sett förut, saker vi kanske uppfattar som konstiga eller vackra, ibland ser vi saker som vi sett så många gånger att vi inte längre registrerar dem…. Inte Al Pitcher. Hans tankar är ständigt upptagna med att vrida och vända på allt han ser, allt för att lätta upp vardagen genom ett skratt.

Inför “The Al Pitcher Picture Show” väver han in sina äventyr under dagen till ett otroligt unikt och kanonroligt uppträdande.Varje komiker säger nån gång att “det hände en så rolig sak på väg hit till giget”, men med en digitalkamera i handen så har Al Pitcher bilderna till bevis!

Detta är live comedy när det är som allra bäst!

Några pressröster:

“A truly unique and hilarious show don’t miss your chance to catch one of the true gems of the comedy scene” - Time out, London , feb 1 2009

“Jolly, quick witted, happiness”- The List feb 12th 2009

Supportkomiker är Johan Uddenberg.

Biljetter köps genom Ticnet

Pris 150:-

Playhouse Teatern, Sibyllegatan 29, Östermalms TorgTillbaka