2010-03-20

Hanna Danmo vann den första stå upp tävlingen.

 


Gårdagens tävling blev en succè med många bra komiker som gjorde mycket bra i från sig. Det var en mycket hög nivå på deltagarna och det var tydligt att publiken gillade detta momentet.

Kvällen startade med tävlingen som bestod av 10 stycken komiker. Dom tävlade med fem minuters matrial och blev bedömda både av jury och av publiken.

Alexander Forsell som med en decibelnivå på 86, en LPM (Laughs Per Minute) på 3,2 och 14,00 procent av publikrösterna tog en välförkänt tredjeplats.

Tvåa blev Niklas Larsson som tog hem siffrorna 96 decibel, 4.0 LPM och 16,25 procent av publikrösterna.

Segrarinnan blev Hanna Danmo som med sitt framförande tog hem 99 decibel, 5.8 LPM och med inte mindre än 39,50 procent av publikrösterna var hon i en klass för sig.

Men man ska inte heller glömma alla dom andra tävlande som också gjorde bra i från sig och bidrog till att denna kväll blev så bra att någon i publiken efteråt sa att "detta var den bästa starten på en fredagskväll de hade haft".

De andra deltagarna som utan rangordning bidrog var Mathias Heldevik, Alireza Shokouhi, Bianca Meyer, Thanos Fotas, Leo Riggebo, Paul Del Valle och Joakim Thörn

Kvällen avslutades med Simon Svensson som gjorde sin Flopp debut. Och det med besked. Han bevisade att han definitivt är ett namn att räkna med. Avslutade gjorde Mikael Koppelman som med den erfarenhet och säkerhet han har knöt i hop säkken och kvällen.Tillbaka