Martin Krantz
Kalendarium

"Jag är lite missnöjd med att Obama vann valet i USA. Med Barack Obama som president blir det så jäkla rörigt när man spelar kortspelet 'Neger och President'"

Mig bokar du om du behöver någon som är rolig och kan hantera alla olika sorters publik, från landsort till storstad, arbetarklass till överklass. Jag fungerar lika bra på bröllop som jag gör på företagsjobb eller hos idrottsklubbar. Min erfarenhet som komiker gör att jag kan hjälpa dig att göra din kväll så bra det går.


To Top
Kommande gig:
        Datum     Klubb/Event     Stad     Klockan         
To Top
Bilder

Videos
Personligt

Fullständigt namn : Martin Krantz
Födelsdatum : 1982-04-03
Födelsesort : Göteborg
Civilstånd : Sambo


Standup Debut

0000-00-00
Harrys, Göteborg


Favorit komiker

Eddie Izzard, Robin Williams, Richard Jeni – jag ser små bitar hos de flesta komiker som jag känner att jag vill utveckla hos mig själv.


Favorit publik

Många kvinnor är alltid roligt, men som komiker är det min uppgift att hitta ett sätt att relatera till alla sorters publik. Så därför är jag inte speciellt fäst vid någon speciell publiktyp. Skrattar de är jag nöjd.


Pratar om

Allt möjligt. Det är svårt att bedöma sig själv, men jag är en duktig relationskomiker, jag är inte snuskig, och jag har nog ganska lätt att betrakta världen ur ett barns ögon och med ett barns fantasi. Har också lätt för att skriva material p&#


Meriter

Utsedd till Västsveriges roligaste man 2003 Medverkat I Talang 2008 Gått Masterclassutbildningen på Norra Brunn för yrkesverksamma komiker. Har även uppträtt I New York och London.


Övrigt

Har viss vana av att göra föreställningar på engelska och med specialskrivet material för det ändamålet.


Länkar