Tomas Ahlbeck
Kalendarium
Tomas Ahlbeck
När jag var yngre hade jag så lågt blodtryck så jag svimmade när jag fick erektion. Det var rätt pinsamt när jag tuppade av på min mormors begravning.

Tomas Ahlbeck har en originell stil som ger honom en egen nisch i svensk standup. Hans framträdande har formats av hans brokiga karriär som punkbandsbasist, serietecknare, lärare, satiriker och pressekreterare.

Tomas har en humor som omnämns som intelligent och vaken, samtidigt som den ibland snuddar vid det absurda. Huvudtemat är hans vägran att medge att det finns saker som han inte förstår. Hans reflektioner över samtiden blandat med kvicka och kluriga oneliners uppskattas av publiken.

Hans engelska föreställning har kommenterats flitigt:

"When I started off watching this video, I had a small smile on my face, and the longer I watched the more I smiled, and then I laughed, and then I couldn’t stop laughing….you’re kinda strange, but still so funny :P "

"Pure genius"

"Low blood pressure joke a work of genious & all very, very funny . . . great delivery – moral & sublime!"
To Top
Kommande gig:
        Datum     Klubb/Event     Stad     Klockan         
To Top
Bilder

Videos
Personligt

Fullständigt namn : Tomas Ahlbeck
Födelsdatum : 0000-00-00
Födelsesort : Kalmar
Civilstånd : Gift


Standup Debut

2009-06-01
Turteatern, Kärrtorp


Favorit komiker

Dara O'Briain, Ricky Grover, Dylan Moran, Jack Dee, Lewis Black, Ross Noble, Ricky Grover igen, med flera.


Favorit publikPratar om

Sånt som irriterar mig. Sånt som jag läst och hört men inte alltid förstått. Ser på den unga världen ur en medelåldrings perspektiv.


Meriter

•Uppträtt på Komikaze, Standup Sverige, Gasta i Gävle, laughs at the Liffey, Tiny Comedy för att nämna några. •Skrivit artiklar, kåserier, böcker med mera. •Tecknat serier i dagspress. •Varit med i engelsk radio. •Administrerar webbforum för den en


ÖvrigtLänkar