Idén med att starta Rising Star Comedy började ta form under hösten 2007. Just då fanns det inte så många klubbar och scener som rookies fick uppträda på. Antalet nya komiker ökade dock avsevärt. Detta faktum gjorde att vi kände att det fanns plats för ytterligare en klubb i stan. Vi startade då Rising Star Comedy Club. En klubb där rookies fick prova på och utveckla sig.

Senare blev vi blev erbjudna att kliva in i och vara med att driva Flopp Comedy Club. Detta var då en klubb som slet med att både få tag på komiker och publik. Under hösten 2008 byggde vi tillsammans upp detta, utifrån flera komiker och gästers påstående, till kanske Sveriges bästa klubb.

Detta gjorde att vi fick bra kontakt med många nya bra komiker och även etablerade komiker. Dessa ville gärna ha någon som kunde promotera sig i olika sammanhang.Därför kan vi nu även erbjuda företag och andra att hyra komiker genom oss.

Den senaste satsningen kom till när den berömda komikern Al Pitcher kontaktade oss och undrade om vi kunde göra något tillsammans.
Detta har nu resulterat i att vi har satt upp två föreställningar i Stockholm av hans "Al Pitcher Picture Show"

Vart detta kommer att sluta vet ingen! Fortsättning följer..